KOMONI Amsterdam

Resultaat 1–15 van de 94 resultaten wordt getoond

 Stijlvolle notitieboekjes en wenskaarten van gerecycled papier met houten omslag

KOMONI Amsterdam is opgericht met de uitdrukkelijke wens om een uniek, betaalbaar en stijlvol product aan te bieden. Met hun notitieboekjes en wenskaarten van gerecycled papier met een houten omslag, hebben ze deze missie weten waar te maken. Deze producten zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar dragen ook bij aan een duurzamere wereld.

 

Stijlvolle notitieboekjes met houten omslag

De notitieboekjes van KOMONI Amsterdam zijn voorzien van een houten omslag van 3 mm MDF, bewerkt met een lasergravure voor een prachtig design. Dit geeft de notitieboekjes een unieke en stijlvolle uitstraling.

 

<H3>    Kleurrijke wenskaarten met display mogelijkheid

De wenskaarten zijn voorzien van breekbare ‘houtjes/houten strips’, waarmee je een display kunt creëren voor de wenskaarten. De kleurrijke prints op de notitieboekjes zijn werkelijk prachtig en inspirerend.

 

 

Gerecycled papier en duurzaam hout voor duurzaamheid en kwaliteit

Bij KOMONI Amsterdam wordt er gebruik gemaakt van dun papier van 75 gram/m2 dat 100% gerecycled is. Dit papier wordt geproduceerd door Copamex in Mexico en is van zeer hoge kwaliteit. Het dunne papier is niet alleen beter voor het milieu, maar biedt ook nog eens de mogelijkheid om met verschillende soorten markers te werken, zelfs aquarelverf. Met deze eigenschappen bieden de notitieboekjes van KOMONI Amsterdam een breed scala aan creatieve mogelijkheden.

 

Voor alle KOMONI-producten wordt 3 mm MDF gebruikt. Deze MDF-soort beschikt over diverse certificaten en al het hout dat gebruikt wordt, komt uit duurzame bossen. Door te kiezen voor duurzaam hout draagt KOMONI bij aan het behoud van bossen en het verminderen van ontbossing. Dit maakt de producten niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.

 

Wordt reseller Art Bizniz en verkoop KOMONI Amsterdam

Als reseller van Art Bizniz profiteer je van verschillende voordelen. Bovenal bied je je klanten een uniek en stijlvol product dat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dit kan een toegevoegde waarde zijn voor jouw assortiment, ongeacht in welke branche je actief bent. Met KOMONI Amsterdam kies je voor een merk dat zich inzet voor kwaliteit en duurzaamheid, wat vertrouwen en tevredenheid bij jouw klanten kan vergroten.

 

Kies vandaag nog voor de stijlvolle notitieboekjes en wenskaarten van KOMONI Amsterdam en voeg een unieke en duurzame touch toe aan jouw assortiment. Neem contact op met Art Bizniz en ontdek hoe je reseller kunt worden van deze prachtige producten. Samen maken we de wereld een beetje mooier en milieuvriendelijker.