Over ons

Over ArtBizniz

In de afgelopen jaren is de home and living markt enorm gegroeid. Van sfeervolle kaarsen en kwalitatieve accessoires tot kristalhelder Himalaya zout en decoratieve eyecatchers. Deze ontwikkeling hebben we bij ArtBizniz op de voet gevolgd. Daardoor weten we nu écht wat er speelt, kunnen we inspelen op de trends en zien we kansen voor jou in de detailhandel.

Ons brede aanbod is echt uniek. Voor de meeste producten in ons assortiment geldt dat ArtBizniz de exclusieve distribiteur is; en daar zijn we trots op! We leveren exclusieve artikelen aan onder andere speelgoedwinkels, bloemisten, souvenirwinkels, cadeauwinkels en spirituele winkels. Bijna alle producten hebben we standaard op voorraad. Daardoor kunnen wij snel leveren, vaak al binnen één tot uiterlijk vier werkdagen.

Persoonlijk voor jou uitgezocht

Terug in het jaar 1992 begon Ton Roggeband zijn eigen winkel in woon- en tuindecoraties. De passie voor bijzondere en exclusieve artikelen groeide in de loop van de tijd. Daar waar het bedrijf ooit begon als winkel voor consumenten, heeft ArtBizniz zich uitgebreid naar een exclusieve groothandel en distribiteur van bijzondere artikelen. Vandaag de dag levert ArtBizniz woon- en tuindecoraties en accessoires met een bijzondere en hoogwaardige uitstraling.

Ton vertelt: “Iedere dag ben ik weer op zoek naar de allerleukste trends op het gebied van woon- en tuindecoraties. Het liefst met een bijzondere uitstraling. Samen met het team signaleren we trends en analyseren we of producten aansluiten bij het assortiment van jouw bedrijf”.

Net dat beetje extra, daar staan we voor

“ArtBizniz is geen grote organisatie, daardoor kunnen wij je snel voorzien van passend advies en informatie. We houden alles lekker laagdrempelig, dat is ook fijn voor jou. Met het persoonlijke contact maken wij écht het verschil. Dat vind ik enorm belangrijk.” Aldus Ton. ArtBizniz is vaak te vinden op beurzen. Hier maak je op een laagdrempelige manier kennis met onze diensten en uitgebreid assortiment aan producten. Bekijk gerust onze beursagenda en lees waar je ons binnenkort kunt vinden.

“Met een persoonlijke aanpak maken wij écht het verschil”

ArtBizniz, voor jou uitgezocht

Vandaag de dag zijn wij jouw persoonlijke groothandel in woon- en tuindecoraties en accessoires. Met een exclusief, bijzonder en hoogwaardig tintje. Onze collecties vallen op dankzij de unieke afwerkingen, kwaliteiten en ontwerpen. De collectie van ArtBizniz wordt uitsluitend verkocht aan retailers. Ons assortiment met woon- en tuindecoraties leveren we door de gehele Benelux. Ook detailhandelaars uit Engeland, Duitsland, Zweden, Griekenland en de USA weten ons te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (online) winkel? Ons team van ambitieuze specialisten kent het assortiment van voor naar achteren en andersom. Neem gerust contact op met ArtBizniz, we helpen je graag verder.