Klantenservice

Betaling

Bij ons kunt u betalen met de meest voorkomende online betaalmethode. Maakt u liever het bedrag over via een overboeking? Dan is dat ook mogelijk.
Lees verder

Veelgestelde vragen

Bekijk onze lijst met antwoord op veel voorkomende vragen. Wat is bijvoorbeeld de minimale bestel waarde?
Lees verder

Levertijden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te versturen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen.
Lees verder

Garantie

Wij garanderen dat alle door ons geleverde goederen voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Lees verder

Transportkosten

Art Bizniz verzendt alle bestellingen vanaf € 500,00 gratis binnen Nederland en België. Benieuwd naar onze andere transport kosten?
Lees verder

Contact

Voor vragen over uw bestelling of advies betreft inkoop kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag.
Lees verder

Losse onderdelen bestellen

Onderdelen voor 3D bouwpakket of DIY-Huisjes kunnen los besteld worden. Een extra service voor je klanten als er een onderdeel kapot is of ontbreekt.
Onderdelen bestellen

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Neem dan contact op met Artbizniz via (+31) 0111-232001. Een van onze medewerkers zal uw vragen beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden, met uitzondering van feestdagen.

Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur

Massa is kassa
Staffelkorting op omdoos bestellingen
Resellers
Franco levering Vanaf €500,-
Resellers
Gratis zakelijk account aanmaken Start nu!
Veilig betalen
Met Ideal, Bancontact, PayPal, Achteraf of creditcard