Spin Art

Spin Art Windspinners inkopen bij Artbizniz
Ben jij opzoek naar unieke en populaire items om te verkopen in jouw winkel of webshop? Dan zijn de windspinners van Spin Art zeker een aanrader. Laat je betoveren door het spel van licht dat door alle lagen van de windspinner flikkert, wat resulteert in een prachtig rimpelend effect.

Toont alle 15 resultaten

Windspinners van Spin Art
Hang deze prachtige windspinners in je tuin en zie hoe hij op natuurlijke wijze meedraait met de wind. Terwijl de spinner ronddraait, zal ook de kristallen staart in beweging komen, wat zorgt voor adembenemende optische illusies met de bijpassende kristallen bollen.

Onze windspinners zijn ontworpen om een intense zintuiglijke ervaring te bieden en ze reflecteren elk licht dat op hen valt, en de Space uitvoering is daar geen uitzondering op, met zijn verbluffende kleuren.

Wat kan je van ons verwachten?
Als groothandel kan je bij Artbizniz een divers aanbod aan unieke producten inkopen. Je bent verzekerd van een persoonlijke inkoper die jou adviseert. Daarnaast worden onze producten persoonlijk bezorgd en gaan we voor een duurzame klantrelatie. Wij bieden onze diensten enkel aan bedrijven aan. Mocht je interesse hebben meld je dan aan om reseller te worden.

Heb je vragen neem dan contact op met Artbizniz via (+31) 0111-232001.