Ilo Build

Ilo Build  inkopen bij Artbizniz
Stap in de betoverende wereld van Ilobuild, waar hoogwaardige 3D-houten bouwpakketten je uitnodigen om je eigen prachtige constructies te creëren. Met hun unieke benadering brengen ze de wereld van bouwen en creativiteit samen in één product.

De bouwpakketten van Ilobuild worden vervaardigd met behulp van geavanceerde lasertechnologie en hoogwaardig multiplex hout. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en voorgesneden, waardoor het bouwproces eenvoudig en plezierig wordt. Met duidelijke instructies en een intuïtief montagesysteem kunnen zowel volwassenen als kinderen moeiteloos prachtige constructies maken.

Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

Mechanische 3D bouwpakketten

Wat Ilo build onderscheidt, is hun focus op het combineren van educatie, entertainment en esthetiek. Naast het bieden van plezier en ontspanning tijdens het bouwen, stimuleren de bouwpakketten van Ilo build ook de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Het eindresultaat is niet alleen een indrukwekkend bouwwerk, maar ook een waardevol leermoment.

Wat kan je van ons verwachten?
Als groothandel kan je bij Artbizniz een divers aanbod aan unieke producten inkopen. Je bent verzekerd van een persoonlijke inkoper die jou adviseert. Daarnaast worden onze producten persoonlijk bezorgd en gaan we voor een duurzame klantrelatie. Wij bieden onze diensten enkel aan bedrijven aan. Mocht je interesse hebben meld je dan aan om reseller te worden.

Heb je vragen neem dan contact op met Artbizniz via (+31) 0111-232001.