Wise Elk

Wise Elk bouwpakketten inkopen bij Artbizniz
Ben jij opzoek naar unieke en populaire items om te verkopen in jouw winkel of webshop? Dan zijn de DIY-pakketten van Wise Elk zeker een aanrader. De gedetailleerde bouwsets geven uren speelplezier en terugkerende klanten!

Toont alle 4 resultaten

Wise Elk
De Wise Elk bouwpakketten zijn gemaakt van natuurlijke materialen: Gips, hout, en keramiek. De creaties geven een authentiek gevoel en kunnen na het in elkaar zetten weer eenvoudig uit elkaar gehaald worden dankzij wateroplosbare lijm die wordt meegeleverd. De collectie biedt plezier voor jong en oud, ervaren en onervaren. Dankzij het enorme detail van de puzzels weten consumenten keer op keer het merk weer te vinden.

Wat kan je van ons verwachten?
Als groothandel kan je bij Artbizniz een divers aanbod aan unieke producten inkopen. Je bent verzekerd van een persoonlijke inkoper die jou adviseert. Daarnaast worden onze producten persoonlijk bezorgd en gaan we voor een duurzame klantrelatie. Wij bieden onze diensten enkel aan bedrijven aan. Mocht je interesse hebben meld je dan aan om reseller te worden.

Heb je vragen neem dan contact op met Artbizniz via (+31) 0111-232001.